Letecké fotografie mnoha obcí a zajímavých míst
Ze - Vzduchu
 

     Něco málo k mojí technice. K létání jsem si v roce 2004/2005 zakoupil stroj firmy Nirvana a to v tu dobu nejvýkonnější verzi označenou jako Rodeo 125. Tuto motorovou krosnu pohání dvoutaktní motor Simonini o výkonu 27 PS. Více informací o krosně naleznete na stránkách výrobce.
      Padák jsem používal od firmy JOJO Wings a to starší typ Yoki. Byl jsem s ním spokojen, avšak v roce 2012 jsem ho vyměnil za fungl nový a výkonější, zakoupil jsem Nirvana Nucleon 29, výrobcem je firma Dudek. Polétání s tímto motorovým křídlem je super a nedá se se starým srovnávat.

Rovněž jsem v roce 2012 zakoupil zánovní stroj Nirvana Instinct, který má do současné doby a není co vytknout.
     Další věcí, kterou používám při každém letu, je vario od firmy Digifly a to model Flyer II, sice je to starší model, ale zobrazuje vše, co potřebuji vědět. Také používám GPS a to tam, kde to neznám, nebo když chci navštívit předem vybrané cíle, a helmu opět od fy. Nirvana Full Contact.
     Samozřejmě neodmyslitelnou součástí je pro mne fotoaparát. Veškeré fotografie jsou od roku 2010 pořízeny fotoaparátem Panasonic TZ10 a jsou foceny na maximální rozlišení, tj. 12 MPix a od roku 2018 fotím již jen na fotoaparát Sony RX100, s rozlišením 20Mpix.